close
دانلود آهنگ جدید
آموزش طرز تهیه پاکورا کلاسیک
تبلیغات

آموزش طرز تهیه پاکورا کلاسیک

آموزش طرز تهیه پاکورا کلاسیک

آموزش طرز تهیه پاکورا کلاسیک

در این مطلب دستورالعمل تهیه پاکورا یا پاکودا را که یک نوع غذای هندی به شمار می‌رود را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

آماده سازی و پخت پاکورا کلاسیک : 25 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه پاکورا کلاسیک :

 لپه خیس خورده  500 گرم
 رازیانه  1/4 قاشق چایخوری
 فلفل سبز خرد شده 1-2 عدد
 پیاز خرد شده  3/4 فنجان
گشنیز تازه و خرد شده 1 فنجان
فلفل قرمز خشک 1-2 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پاکورا کلاسیک :
مقداری آب، لپه، فلفل قرمزخشک و رازیانه را در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید تا خمیر شود.

در یک کاسه خمیر نخود را ریخته ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز، برگ کاری و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.

روغن فراوان را دریک ماهیتابه عمیق گرم کرده و از مایه به مقدار یک گردو برداشته و سرخ کنید تا طلایی شود.

منبع : بیتوته

برچسب ها: طرز تهیه پاکورا کلاسیک, پاکورا کلاسیک, پخت پاکورا کلاسیک, درست کردن پاکورا کلاسیک, نحوه پخت پاکورا کلاسیک, مواد لازم برای پخت پاکورا کلاسیک, طرز تهیه انواع پاکورا, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پاکورا,

موضوع : آموزش آشپزی ,
تاریخ : سه شنبه 09 مهر 1398
نظرات
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی