close
دانلود آهنگ جدید
آموزش طرز تهیه سالاد باقالا
تبلیغات

آموزش طرز تهیه سالاد باقالا

آموزش طرز تهیه سالاد باقالا

آموزش طرز تهیه سالاد باقالا

ما در این مقاله از سایت پالیا آموزش طرز تهیه سالاد باقالا خوشمزه و مجلسی را برای شما ارائه کرده ایم.

مواد لازم برای سالاد باقالا:

 ذرت (بلال)  ۴ عدد
 روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
 سیر (خرد شده) ۲ حبه
 باقالا ۱۰۰ گرم
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ۱ عدد
ریحان خرد شده مقداری
نعناع خرد شده مقداری
سرکه ۱ تا ۲ قاشق چایخوری


طرز تهیه سالاد باقالا :
یک چاقوی تیز برداشته و ذرت ها را از چوب آن جدا کنید. بعد در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کرده و سیر و ذرت را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که تمام مدت آن را هم بزنید.

باقالا را داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید و اجازه بدهید برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزد (گاهی هم بزنید). بعد از اینکه باقالا ها پختند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و فلفل، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.
کمی از سالاد را بچشید تا اگر لازم است به آن نمک یا هر چاشنی دیگری که دوست دارید بزنید.

منبع » بیتوته

برچسب ها: سالاد باقالا, درست کردن سالاد باقالا, نحوه درست کردن سالاد باقالا, نحوه پخت سالاد باقالا, مواد لازم برای تهیه سالاد باقالا, تهیه سالاد باقالا, طرز تهیه سالاد باقالا و ذرت, طرز تهیه انواع سالاد, طرز تهیه سالادهای مجلسی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, درست کردن سالاد باقالا و ذرت,

موضوع : آموزش آشپزی ,
تاریخ : جمعه 05 مهر 1398
نظرات
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی