تبلیغات

آموزش طرز تهیه سالاد باقالا

آموزش طرز تهیه سالاد باقالا

آموزش طرز تهیه سالاد باقالا

ما در این مقاله از سایت پالیا آموزش طرز تهیه سالاد باقالا خوشمزه و مجلسی را برای شما ارائه کرده ایم.

مواد لازم برای سالاد باقالا:

 ذرت (بلال)  ۴ عدد
 روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
 سیر (خرد شده) ۲ حبه
 باقالا ۱۰۰ گرم
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ۱ عدد
ریحان خرد شده مقداری
نعناع خرد شده مقداری
سرکه ۱ تا ۲ قاشق چایخوری


طرز تهیه سالاد باقالا :
یک چاقوی تیز برداشته و ذرت ها را از چوب آن جدا کنید. بعد در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کرده و سیر و ذرت را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که تمام مدت آن را هم بزنید.

باقالا را داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید و اجازه بدهید برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزد (گاهی هم بزنید). بعد از اینکه باقالا ها پختند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و فلفل، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.
کمی از سالاد را بچشید تا اگر لازم است به آن نمک یا هر چاشنی دیگری که دوست دارید بزنید.

منبع » بیتوته

برچسب ها: سالاد باقالا, درست کردن سالاد باقالا, نحوه درست کردن سالاد باقالا, نحوه پخت سالاد باقالا, مواد لازم برای تهیه سالاد باقالا, تهیه سالاد باقالا, طرز تهیه سالاد باقالا و ذرت, طرز تهیه انواع سالاد, طرز تهیه سالادهای مجلسی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, درست کردن سالاد باقالا و ذرت,

موضوع : آموزش آشپزی ,
تاریخ : جمعه 05 مهر 1398
نظرات
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی