تبلیغات

آموزش بلاک و آنبلاک کردن افراد در پیام رسان سروش

آموزش بلاک و آنبلاک کردن افراد در پیام رسان سروش

آموزش بلاک و آنبلاک کردن افراد در پیام رسان سروش

شاید تا به حال برای شما هم پیش آمده باشد که کسی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برای شما مزاحمت ایجاد کرده باشد و باعث آزار و اذیت شما شده باشد. در این پست از پالیا با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم چگونه در پیام رسان سروش شخصی را بلاک یا اینکه از بلاک خارج نمایید.

نحوه بلاک کردن افراد در سروش

برای بلاک کردن افراد در پیام رسان سروش لازم است از بخش کاربران ، شخصی که قصد بلاک کردن او از پیام رسان سروش را دارید انتخاب کنید.

با انتخاب کاربر صفحه ای مطابق صفحه زیر به نمایش در می آید که با انتخاب گزینه “بلاک کاربر ” و یا در آپدیت های قبلی برنامه که به نام ” مسدود کردن کاربر ” وجود داشت می توانید شخص را بلاک کنید.

آموزش بلاک و آنبلاک کردن افراد در پیام رسان سروش

توجه داشته باشید که بعد از بلاک کردن ، دسترسی شخص بلاک شده به حساب کاربری شما مسدود می شود و نمی توانید پیامی از جانب او دریافت کنید.

نحوه خارج کردن افراد از بلاک در سروش ( آنبلاک کردن در سروش )

بعد از بلاک ممکن است به هر دلیل قصد آنبلاک کردن شخصی را داشته باشید و یا با اشتباه زدن گزینه بلاک کردن ، طرف مقابل را بلاک کرده باشید. برای آنبلاک کردن افراد در سروش کافی است مطابق مسیر زیر ، از طریق منوی کاربران شخص را انتخاب کرده و در صفحه ای که مطابق صفحه زیر است گزینه ” حذف کاربر از بلاک ” را انتخاب کنید.

آموزش بلاک و آنبلاک کردن افراد در پیام رسان سروش

آموزش بلاک و آنبلاک کردن افراد در پیام رسان سروش

منبع : هیواتک

صفحه اصلی

کلمات کلیدی: , , , , , , ,

نظرات

شما هم نظر خود را درمورد این پست به ما بگویید!